CIASTA Z KREMEM

PYCHOTKA

Bardzo apetyczne ciasto na bazie kremu śmietankowego i biszkoptów. Smaczku dodaje wyborna warstwa makowa, a lukrowe wykończenie cieszy oko
i sprawia, że sięgamy po więcej…

PRINCESSA

Nasza ,,księżniczka’’ swój smak zawdzięcza połączeniu ciemnych biszkoptów, kremu kakaowego oraz warstwy wafelkowej. Całość przyozdobiona jest polewą czekoladową oraz ukoronowana kolorową posypką…

KUKUŁKA

Kto pamięta cukierki kukułki? Dla wielbicieli smaku tych cukierków jest właśnie to nasze ciasto – na bazie ciemnych biszkoptów, kremu kukułkowego
i śmietankowego. Smak całości podkreśla warstwa masy o smaku kukułkowym na wierzchu ciasta…

KINDER BUENO

Przez dzieci nazywany ,,torcik’’. I tak smakuje. Warstwy jasnych biszkoptów oraz kremu śmietankowego przystrojone ciemną czekoladą i orzeszkami nadają ciastu finezyjny wygląd i wyśmienity smak…

KAJMAK

Ciasto dla wielbicieli orzeszków arachidowych, które dodają smaku w każdej warstwie kremu śmietankowego. Całość jest na kruchym ciemnym spodzie. Następnie znajdziemy tu na przemian warstwy biszkoptów jasnych i ciemnego. Wierzch wykończony jest masą kajmakową i przyozdobiony oczywiście orzeszkami arachidowymi…

ORZECHOWIEC

Orzechowe ciasto z masą kremowo-orzechową
w połączeniu z wyrafinowanym smakiem solonego karmelu i orzechów włoskich…

RAFAELLO

Jasny biszkopt z kokosową masą kremową, opruszone wiórkami kokosowymi, idealnie uzupełniającymi smak całości. Kokosowy raj dla podniebienia…

PIJAK

Połączenie warstw jasnego biszkoptu oraz ciasta makowego, przełożone puszystym kremem śmietankowym. Pijane biszkopty zdobione polewą czekoladową dodają smaku każdemu kęsowi…

KRÓWKA

Delikatny smak biszkoptu i kremu budyniowego, uzupełniony kajmakiem i ozdobiony płatkami orzecha ziemnego…

PIJANA ŚLIWKA

Znakomite połączenie kakaowego biszkoptu i kremu śmietankowego, uzupełnione suszonymi śliwkami skąpanymi w alkoholu i polane strumieniem czekolady…

CYGAN

Ciemny biszkopt przełożony na przemian masami śmietankowymi i czekoladową, w której zanurzone
są smakowite wiśnie. Całość otulona jest płaszczem ciemnej czekolady…

PIERNIK

Delikatne ciasto piernikowe przekładane powidłami
i bitą śmietaną. Smak dopełniają orzeszki arachidowe oraz polewa czekoladowa…

MIGDAŁEK

Ciasto o delikatnym smaku migdałowym na bazie ciasta kruchego i nasączonych biszkoptów. Smak dopełnia warstwa solonego karmelu, tworząc unikalny smak…

CIASTO WZ

Puszysty nasączony biszkopt z chmurką bitej śmietany uzupełniony musem z czarnej porzeczki pięknie zaprezentuje się na każdym stole i zachwyci subtelnym smakiem…

BIAŁA CHMURKA

Lekki biszkopt, delikatny krem śmietanowy i budyniowy, posypany cukrem pudrem to nasza Biała Chmurka …

BAMBO

Warstwy wilgotnego biszkoptu przeplatają się
z kremem czekoladowym, tworząc bogate, wielowarstwowe ciasto. Intensywna ciemna barwa
i lśniący krem obiecują głębokie czekoladowe doznania. Esencja czekoladowej przyjemn