CIASTA Z KREMEM
PYCHOTKA
Bardzo apetyczne ciasto na bazie kremu śmietankowego i biszkoptów. Smaczku dodaje wyborna warstwa makowa, a lukrowe wykończenie cieszy oko
i sprawia, że sięgamy po więcej…
PRINCESSA
Nasza ,,księżniczka’’ swój smak zawdzięcza połączeniu ciemnych biszkoptów, kremu kakaowego oraz warstwy wafelkowej. Całość przyozdobiona jest polewą czekoladową oraz ukoronowana kolorową posypką…
KINDER BUENO
Przez dzieci nazywany ,,torcik’’. I tak smakuje. Warstwy jasnych biszkoptów oraz kremu śmietankowego przystrojone ciemną czekoladą i orzeszkami nadają ciastu finezyjny wygląd i wyśmienity smak…
KAJMAK
Ciasto dla wielbicieli orzeszków arachidowych, które dodają smaku w każdej warstwie kremu śmietankowego. Całość jest na kruchym ciemnym spodzie. Następnie znajdziemy tu na przemian warstwy biszkoptów jasnych i ciemnego. Wierzch wykończony jest masą kajmakową i przyozdobiony oczywiście orzeszkami arachidowymi…
RAFAELLO
Jasny biszkopt z kokosową masą kremową, opruszone wiórkami kokosowymi, idealnie uzupełniającymi smak całości. Kokosowy raj dla podniebienia…
PIJAK
Połączenie warstw jasnego biszkoptu oraz ciasta makowego, przełożone puszystym kremem śmietankowym. Pijane biszkopty zdobione polewą czekoladową dodają smaku każdemu kęsowi…
PIJANA ŚLIWKA
Znakomite połączenie kakaowego biszkoptu i kremu śmietankowego, uzupełnione suszonymi śliwkami skąpanymi w alkoholu i polane strumieniem czekolady…
CYGAN
Ciemny biszkopt przełożony na przemian masami śmietankowymi i czekoladową, w której zanurzone
są smakowite wiśnie. Całość otulona jest płaszczem ciemnej czekolady…
MIGDAŁEK
Ciasto o delikatnym smaku migdałowym na bazie ciasta kruchego i nasączonych biszkoptów. Smak dopełnia warstwa solonego karmelu, tworząc unikalny smak…
CIASTO WZ
Puszysty nasączony biszkopt z chmurką bitej śmietany uzupełniony musem z czarnej porzeczki pięknie zaprezentuje się na każdym stole i zachwyci subtelnym smakiem…